C-tytöt turnauksissa Perttulassa ja Kausalassa

4.11.2017

C1 kuusikko kokoontuneena ottelussa Nakkilan Patereita vastaan

C1 joukkue otteli ensimmäisen poolivaiheen turnauksensa Nurmijärvellä Perrtulassa. C2 joukkue taasen vieraili Kausalassa.

C1 joukkue aloitti lauantaiturnauksen ottelulla kotijoukkuetta Perttulan Tähteä vastaan. Ottelun ensimmäinen erä vaikutti alkuun tasaiselta kunnes kotijoukkueen parempi rutiini ja vireystila tuli esiin ja erävoitto selkeästi 25-13. Toisessa erässä mentiin edelleen kotijoukkueen komennossa ja numerot samansuuntaisesti 25-12.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Ylöjärven pallo. Espoo oli ottelussa hyökkäävämpi osapuoli mutta Ylöjärven joukkue osoitti erinomaista puolustuskykyä toimittaen palloa sitkeästi takaisin Espoon puolelle verkkoa. Ensimmäinen erä Espoolle lukemin 25-19. Toisessa erässä Espoon joukkue sai paremmin pelinsä kulkemaan ja voitto tuli lukemin 25-13

Nakkilan Paterit asettui päivän kolmannessa ja viimeisessä ottelussa vastaan. Espoo sai pitkästä päivästä huolimatta pelin ryhdikkäästi haltuun ja voitti 2-0 (25-14, 25-13). Näin seuraava turnaus onkin yhtä poolia ylempänä.

C2 joukkue kärsi hieman loukkaantumisista ja muista poissaoloista joten täydennykseksi rekrytoitiin mukaan Mirella B2 joukkueesta. Myös Elisabet Kurn pelasi ensimmäiset ottelunsa isolla kentällä kuusikossa. Kolmesta pelistä saldona oli yksi erävoitto ja rutkasti kokemusta eikä otteluvoittokaan ollut kaukana. Tulokset:

LaKi Pun - EsLe C2 1-2  (23-25,25-19,15-5)

EsLe C2 - Kausala 1 0-2  (12-25,12-25)

Arsi 2 - EsLe C2 2-0  (25-23,26-24)