C-tyttöjen turnaus Kannusillassa

16.12.2017

C-tytöt päättivät syyskautensa kotiturnaukseen Kannusillassa. Poolijärjestelmä toi jälleen C1 ja C2 joukkueet samaan turnaukseen.

Pitkä turnauspäivä aloitettiin Espoon sisäisellä ottelulla, jossa C1 oli niukasti niskan päällä eräluvuin 25-16 ja 25-18.

C2 joukkueen viimeiseen asti taistelu antoi kuitenkin viitteitä siitä että kauden ensimmäinen voitto on tulossa. Ja se tulikin PuMa C2:sta suoraan 2-0 erälukujen ollessa molemmissa 25-23. Koko C2 joukkueelta todella hienoa yrittämistä viimeiseen asti.

C1 oli kahden ottelun mittaisen tauon jälkeen vielä kohmeessa ja hävisi toisessa ottelussaan ensimmäisen erän Haminan Arsin 2 joukkueelle. Erätappion jälkeen tytöt terästäytyivät ja voittivat ottelun erin 2-1 (16-25, 25-14, 15-9).

C2 taisteli hienosti myös Arsia vastaan mutta toista voittoa putkeen ei hienosta yrittämisestä huolimatta tullut ja Haminalaiset kirjasivat voiton 2-0 (25-10, 25-22).

Päivän viimeisessä ottelussa C1 sai vastaansa tutun kilpailjan eli PuMan C2 joukkueen. Tällä kertaa Eslen tytöt olivat heti valmiina ja ensimmäinen erä kirjattiin voitetuksi lukemin 25-17. Toisessa PuMa oli hallitsevana aina tilanteeseen 16-22 asti. Aikalisän jälkeen kotijoukkueen Henriikka Kokko löysi syöttövalikoimastaan parhaat ratkaisut ja hänen syöttövuoronsa päättyi vasta eräpallosyötön mennessä pitkäksi. Kun myös PuMan syöttäjä ei saanut syöttöä mahtumaan kenttään, oli Espoon voitontanssi valmis ja kotijoukkue pääsi puhtaalla pelillä joulutauolle.