B- ja C-tytöt aluemestaruusturnauksissa

17.3.2018

valtakunnallisina pelattavien B- ja C-tyttöjen aluemestaruudet ratkaistiin erillisissä turnauksissa.

B-tyttöjen ykkösjoukkue kisasi kärkipaikoista turnauksessa 10.3. Korialla. Allkulohkon tappiot PuMa B1:lle ja korian Ponsille tiesivät jäämistä sijoitusotteluun sijoista 5-6. Espoo päätyi lopulta sijalle 5 voitettuaan Valkealan Kajon.

B2-joukkueen turnaus sijoista 7-12 järjestettiin Kausalassa. Espoolaiset kärsivät tappiot alkulohkon otteluissa Lahden Kimmo Volleylle sekä Kausalan Yritykselle. Sijoitusottelussa kaatui PuMa B2 ja näin sijoitus 11.

C1 joukkueella matka vei Haminaan Neuvottoman koululle jossa kisailtiin sijoista 13-18. Joukkue voitti ensimmäiset kolme erää alkusarjan otteluissa VanLe Whitea ja Haminan Arsi 2:ta vastaan. Arsi 2 vei lopulta voiton erin 2-1. Välieräottelussa Kausala1 oli vahvempi ja näin sijoituspeliin tuli vastaan jälleen Arsi 2. Hyvästä yrityksestä huolimatta Arsi 2 jouduttiin jälleen toteamaan vahvemmaksi.

C2 sijoitusturnaus sijoista 19-23 järjestettiin Viiikin monitoimitalolla. C2 otti Kimmo Volleylta yhden erävoiton mutta joutui muuten toteamaan PuMa C2:n, PuMa C3:n ja Raju C2:n paremmiksi. Näin sijoitus 23.