Miehille voitto 3-sarjan finaalien avausottelussa

17.3.2018

Kotijoukkueen Petri Parviainen iskee torjunnan välistä. Muu joukkue valmiina varmistamaan

Miesten 3-sarjan finaalien avausottelu pelattiin Martinkallion koululla perjantai-iltana. Espoo Lentis 3-0 voittoon

Runkosarjan voittanut miesten joukkue jatkoi tappiotonta taivalta kun se voitti finaalisarjan avauksessa Vihdin Lentopallon 3-0 (25-23,25-20,25-20).

Kahdessa ensimmäisessä erässä Vihti oli erien alkupuolella vahvempi mutta lopulta kotijoukkue oli vahvempi ottaen erävoitot. Kolmannessa erässä kotijoukkue oli jo alusta asti vahvempi. Vain reilussa eräjohtotilanteessa kotijoukkueelle tuli pieni hyväonolontunne ja Vihti päästettiin lähelle. Erävoitto ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa uhattuna.

Kahdesta voitosta katkeavansarjan seuraava ottelu pelataan Vihdissä Nummelanharjun koululla perjantaina 6.4. klo 18:30