C-tytöt jälleen Puistolassa

8.12.2018

Pooliturnausjärjestelmä heitti jälleen molemmat C-tyttöjen joukkueet samaan paikkaan PuMan järjestäessä kaksi turnausta Puistolassa.

C1 aloitti pelit tuttuakin tutumpaa vastustajaa eli PuMa C3:a vastaan. Tällä kertaa Espoo oli vahvempi ja virheettömämpi vieden voiton selkeästi 2-0 (25-8, 25-19).

Pienen lounastauon jälkeen oli vastassa tasoturnauksesta tuttu Blues Volley Blue. Järvenpääläisten syöttö ja tiivis puolustaminen oli EsLelle liikaa ja BV voittoon 2-0 (25-16, 25-14).

Kolmas peli Hämeenlinna Lentopallokerhoa vastaan aloitettiin hyvin mutta erän puolenvälin maissa Kerholaiset saivat hyvän syöttöputken päälle ja veivät erän lopulta 25-22. Espoo sisuuntui ja sai erityisesti syötön kulkemaan. Ottelu hoitui jatkoerän kautta 2-1 (22-25, 25-15, 15-9). Näin C1 lähtee ansaitulle joulutauolle ja jatkaa samassa poolissa jälleen tammikuussa.

C2 oli heti alkuun huono-onninen koska pelaajia sairastui aivan viime hetkellä ja joukkue sai kasaan vain viisi tyttöä. Tyttöjen ottelut PuMa C2:ta, ViLePaa ja Blues Volley Whiteä vastaan päättyivät 2-0 tappioon vaikkakaan ei alivoimasta huolimatta rökälelukemin.