Ajankohtaista

valtakunnallisina pelattavien B- ja C-tyttöjen aluemestaruudet ratkaistiin erillisissä turnauksissa.
6.-7.1.2018 pelattiin perinteinen Baltic Sea Junior -turnaus Vantaan Myyrmäessä. Espoosta oli edustus D-juniorien, C-tyttöjen ja A/B-tyttjen sarjoissa.
C-tytöt päättivät syyskautensa kotiturnaukseen Kannusillassa. Poolijärjestelmä toi jälleen C1 ja C2 joukkueet samaan turnaukseen.
Sunnuntaina 10.12 pelattiin N3-sarjassa toistamiseen seuran sisäinen voimankoitos paremmuudesta. Tällä kertaa N3A - joukkue voitti B-tyttöjen ja naisten yhteiskokoonpanon. Puntit joukkueilla nyt syksyltä tasan.
B1 tytöt pelaivat kolmannen pooliturnauksen lauantaina Espoonlahdessa. Tällä kertaa piti tunnustaa vierailijat voittajiksi ja seuraavaan pooliin lähdetään yhtä tasoa alempaa. Todennäköisesti myös tammikuussa pelataan kotona.
C1 joukkue otteli ensimmäisen poolivaiheen turnauksensa Nurmijärvellä Perrtulassa. C2 joukkue taasen vieraili Kausalassa.
Täksi kaudeksi muodostettu miesten joukkue on aloittanut kautensa hyvin 3-sarjassa.
C-tyttöjen kaksi joukkuetta ottelivat sunnuntaina hienoissa puitteissa Opinmäen liikuntahallissa.
B-tyttöjen kaksi joukkuetta pelasivat tasoturnauksen Espoonlahdessa. Turnauksessa, jossa jokaisella joukkueella oli mukana nuori kokoonpano ( C-ikäsiä pelaajia kaikilla), olivat mukana myös PuMa ja VanLe. Turnauksen toisella ja neljännellä sijalla espoolaiset jatkavat kohti ensimmäisiä pooliturnauksia lohkoissa F6 ja G6.
RSS ATOM