D-tytöt avasivat kauden

6.11.2016

D-tyttöjen joukkueet pääsivät vihdoin pitkän osotuksen jälkeen tositoimiin. Tiikerisarjassa pelaava Pikachut aloitti lauantaina 5.11. Puistolassa. AM sarjan Leopardit päästettiin irti Sipoossa sunnuintaina 6.11.

Pikachut heräsivät aikaisin lauantaina ja matkasivat Puistolaan. Jo ennen puolta yhdeksää käynnistettiin kauden ensimmäinen ottelu järjestävän seuran PuMa Ice joukkuetta vastaan. Unihiekat oli saatu karistettua silmistä ja voitto otettiin 2-0. Sama voittojen tahti jatkui lopuissa kolmessa ottelussa kun 2-0 erälukemin kaatuivat KaPo, Blues-Volley sekä Salpis. Joukkue sai turnauksessa päälle hyvän hengen joka näkyi katsomoonkin. Iloista tsemppaamista ja kaverin kannustusta nähtiin koko turnauksen ajan.

Leopardit matkusti susien luoksi Sipooseen aluemestaruussarjan turnaukseen. Ensimmäiseksi vastaan asettui viikon takaisesta harjoituspelistä tuttu NaLe Power. Alku sujui tunnustelvasti mutta ensimmäinen erä toi voiton. Toisessa erässä hyvä vire katosi ja vastustaja voittoon kuten myös kolmannessa erässä.

Toisessa ottelussa vastustajaksi tuli järjestävä seura SV. Kotijoukkue oli paremmin latautunut ja otti voiton 2-0.

Päivän tiukin ottelu pelattiin viime kaudelta tuttua PuMa Fire -joukkuetta vastaan. Molemmat erät päättyivät 26-24 mutta valitettavasti voitto meni Helsinkiläisille.

Viimeisessä ottelussa PuMa D1 jolukkue näytti miltä kovat syötöt, iskut ja ovelat sijoitukset näyttävät tällä tasolla.

Kaiken kaikkiaan Leopardit paransivat peliään koko ajan ja vaikka sarjapisteitä ei tuliasina olekaan, voidaan turnauksesta lähteä hyvillä mielin jatkamaan treenaamista kohti kolmen viikon päässä odottavaa seuraavaa turnausta.

Pikachut turnauksessa: Annika Lundell, Sofia Kemppi, Silja Yli-Uotila, Pinja Ropponen, Siiri Uotila

Leopardit turnauksessa: Kaisa Ahtola, Elsa Andersson, Sanni Kallio, Verna Lavento, Sara Uotila