C-tyttöjen kausi päätökseen

6.4.2019

C1 sai viimein otettua joukkuekuvan. Iloisia ilmeitä viimeisen voittopelin jälkeen

C-tytöt pelasivat kauden viimeiset sarjaturnaukset. C1 vieraili Forssassa ja C2 Puistolassa.

C1 otteli sijoituksista 53-60 Forssassa koijärven Kunnon järjestämässä turnauksessa. Ensimmäisen ottelun alussa EsLe ei aivan ollut hereillä ja Perniön Sisu vei erävoiton 25-21. Toisessa Espoo terästäytyi ja voitti selkeästi 25-17. Viimeisessä erässä  jouduttiin taistelemaan jatkopalloille asti ja helpottava voitto lopulta Espoolle lukemin 18-16.

Toisessa pelissä vastustajana oli kotijoukkue KoiKu. Koiku aloitti vahvasti johtaen erää koko ajan 22-13 tilanteeseen asti. Espoo sai kuitenkin syötön kulkemaan ja kiri tasatilanteeseen 24-24. Puhti ei kuitenkaan aivan riittänyt erävoittoon sillä kotijoukkue sai lopulta tehtyä erävoittoon vaadittavat 2 pistettä vieden erän 26-24.

Toinen erä oli alultaan melkein käänteinen ensimmäiseen verrattuna. Espoo johti parhaimmillaan 16-9.  Mutta niin vain KoiKu kiri hiljalleen rinnalle ja lopulta pitkän taistelun jälkeen erävoittoon lukemin 32-30.

Viimeiseen peliin pelipaikka vaihtui urheilutalo Feeniksistä Tölon koululle.Vastaan tuli jo aikaisemmista turnauksista tuttu Kerho CT Musta. Espoo oli viimeisessä pelissä lopulta parempi erin 25-17 ja 25-21. Näin joukkue pääsi voitolla kevätlaitumille.

C2 joukkueen lohkossa oli ainoastaan 3 joukkuetta jonka vuoksi he pelasivat vain 2 ottelua. Ruokolahden Raju C2 oli ensimmäisessä parempi erin 2-1 ja PuMa C4 erin 2-0