Kausi 2021-22 päätökseen

15.5.2022

D-junioreiden 6vs6 finaaliturnaus päätti kauden 21-22 Espoo Lentiksen osalta.

Espoo Lentiksen kausi päättyi lauantaina 14.5. kun etelän alueen D-ikäisten 6vs6 turnauksessa "EsLe-Diggers" voitti hienosti pronssia. Joukkueessa oli mukana pelaajia, jotka voittivat D-tyttöjen tiikerisarjan edellisenä lauantaina Espoonlahdessa järjestetyssä lopputurnauksessa. Molemmista turnauksista on nähtävissä videomateriaalia EsLaTV-kanavalla

Vappuaattona päättyi A-tyttöjen kausi mestaruusliigasta tutussa Pihtipudas-salissa. Tyttöjen sijoitus 28.

B1-tyttöjen viimeinen turnaus pelattiin Korialla ja joukkueen sijoitus valtakunnallisessa sarjassa oli 49. Keväällä sarjaan ilmoittautunut B2 joukkue päätti kautensa Järvenpäässä sijoitukseen 82.

C-tyttöjen kausi päättyi ensimmäisenä lopputurnausten ollessa jo huhtikuussa ennen pääsiäistä. Ensi kaudeksi B-tyttöihin siirtyvä C1 sijoittui sijalle 73 ja hieman nuorempi C2 sijalle 88. Kevätkaudella aloittanut C-tyttöjoukkue päätyi sijalle 120.

Naisten joukkue pelasi paikallissarjan ylemmässä jatkosarjassa sijoittuen sijalle 7. EsLe AB-nimellä pelannut nuorten joukkue oli alemman jatkosarjan neljäs.

Sijoituksia tärkeämpää oli tietenkin se, että kahden koronakauden jälkeen päästiin jälleen pelaamaan ja harjoittelemaan. Varsinkin juniorit saivat harjoitella lähes täysipainoisesti toki hygienia- ja muita ohjeistuksia noudattaen.

Kiitokset kaikille mukana olleille. Pelaajille, valmentajille, huoltajille, vanhemmille, tuomareille.