Ajankohtaista

[1-10] [11-19]
Ilmoittautuminen tekniikkakoulun oman sivun linkistä ks alla
Espoo Lentiksen joukko on laajentunut viime vuosina, tekniikkakouluihin on ollut kova kysyntä. Nyt tarvitsemme lisää valmentajia vetämään uusia ryhmiä. Yläkouluikäisten tekniikkakoulu on nyt ensimmäisenä vaakalaudalla, tällä hetkellä joudumme sanomaan ei uusille nuorille, koska vielä ei ole tarpeeksi valmentajia edes jo mukana oleville lapsille ja nuorille. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Riitta Metsäkoivu, riitta.metsakoivu@pp.inet.fi, p. 040 7224424 Tervetuloa mukaan; seura maksaa valmentajakoulutukset, ja taustatukea saa muilta valmentajilta ja muilta toimijoilta.
Alakouluikäisten tekniikkakoulun ilmoittautumislomake ilmestyy tänne seuran nettisivuille kesäkuun alussa. Jos sinulla on kiinnostusta, mahdollisuus ja osaamista, niin tervetuloa valmentajaksi meille!!! Ehkä sitten pystyisimme aloittamaan tekniikkakoulun yläkouluikäisillekin.
Espoo Lentiksen C-tyttöjen ykkösjoukkueen kaudelle saatiin lauantaina hieno päätös, kun joukkue kävi hakemassa Etelä-Suomen aluemestaruuspronssia Järvenpäästä. Sijoista 1-6 olivat EsLen lisäksi pelaamassa kolme PuMa-Volleyn joukkuetta, Ruokolahden Raju C1 ja kotijoukkue Blues Volley Svengi.
Espoo Lentis on mukana Lentopalloliiton #lentisrekry -kampanjassa.
Kaudesta 2023-2024 on pelattuna jo reilusti yli puolet. A-tytöt ovat pelanneet jo välierät ja muilla ikäluokilla ne ovat edessä hiihtolomakauden jälkeen.
Nuorten valtakunnallisten sarjojen ilmoittautuminen päättyi. EsLeltä lähtee hienosti 10 joukkuetta A-C -ikäisten sarjoihin.
Tekniikkakoulut ovat täynnä varasijoja myöten
Yläkouluikäisten tekniikkakouluun olisi mahdollista perustaa uusi ryhmä, ainakin niin, että treenit olisi kerran viikossa, jos löytyy valmentaja! Jos tulet uutena valmennushommiin, niin seura auttaa kyllä alkuun, ja maksaa valmennuskoulutuksia. Ota yhteyttä Riitta Metsäkoivuun, p. 040 7224424. Jos en pysty vastaamaan, niin kannattaa jättää viesti vastaajaan, niin tiedän soittaa takaisin.
Lentopallojuniorien kausi päättyi perinteisesti Power Cup -turnaukseen, joka tänä vuonna pelattiin yli 700 joukkueen voimin Imatralla torstaista sunnuntaihin 8.-11.6. Espoo Lentis osallistui turnaukseen kahdeksan joukkueen voimin. C-tyttöjen ykkösjoukkue ylsi yli sadan joukkueen tsemppisarjassa hienosti hopeamitaleille.
RSS ATOM