Ajankohtaista

[1-10] [11-14]
Kaudesta 2023-2024 on pelattuna jo reilusti yli puolet. A-tytöt ovat pelanneet jo välierät ja muilla ikäluokilla ne ovat edessä hiihtolomakauden jälkeen.
Nuorten valtakunnallisten sarjojen ilmoittautuminen päättyi. EsLeltä lähtee hienosti 10 joukkuetta A-C -ikäisten sarjoihin.
Tekniikkakoulut ovat täynnä varasijoja myöten
Yläkouluikäisten tekniikkakouluun olisi mahdollista perustaa uusi ryhmä, ainakin niin, että treenit olisi kerran viikossa, jos löytyy valmentaja! Jos tulet uutena valmennushommiin, niin seura auttaa kyllä alkuun, ja maksaa valmennuskoulutuksia. Ota yhteyttä Riitta Metsäkoivuun, p. 040 7224424. Jos en pysty vastaamaan, niin kannattaa jättää viesti vastaajaan, niin tiedän soittaa takaisin.
Lentopallojuniorien kausi päättyi perinteisesti Power Cup -turnaukseen, joka tänä vuonna pelattiin yli 700 joukkueen voimin Imatralla torstaista sunnuntaihin 8.-11.6. Espoo Lentis osallistui turnaukseen kahdeksan joukkueen voimin. C-tyttöjen ykkösjoukkue ylsi yli sadan joukkueen tsemppisarjassa hienosti hopeamitaleille.
Tervetuloa mukaan vuosikokoukseen! Tuo ideoita toimintaan, tule kysymään, jos on jotain epäselvää, myös hallituksen on mahdollista päästä mukaan! Toivottavaa olisi, että jokaisesta ikäluokasta olisi yksi edustaja hallituksessa. esim. joukkueenjohtaja tai muu vanhempi/huoltaja.
Hei! Ilmoittautuminen elokuussa alkavaan lentopallon tekniikkakouluun tapahtuu oheisen linkin takaa. Ilmoittautuneille vahvistetaan erikseen sähköpostilla. Myös varasijoille päätyneille ilmoitetaan
14 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle on laitettu sähköpostia 17.8., että sopii mukaan.
D-junioreiden 6vs6 finaaliturnaus päätti kauden 21-22 Espoo Lentiksen osalta.
RSS ATOM